TSP obecně - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
TSP na FI
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zítra dělám TSP na fakultě informatiky, kde je učebna D2? A co si smím a nesmím vzít k testu? Nikde jsem tyto informace nenašla. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
sebou můžete mít pouze lahev s nealko pitím (přiměřené velikosti) a hodinky na ruce.
Zadání a popisovač Vám vydá dozor.
Více viz FAQ a otázka č. 29 -> http://is.muni.cz/prihlaska/faq#x29
Výsledky TSP 2016
Dobrý den,chtěla jsem se jen zeptat, kdy budou dostupné výsledky letošních TSP v informačním systému? Ve zvacím dopise se píše, že by měly být uveřejněny nejpozději od 9. května, ale na dnešní zkoušce nám řekli, že až 19. Je možné, že jsem se přeslechla, ale zajímalo mě, jestli to třeba v dopise nebyl nějaký překlep a které datum je tedy to "správné".
Předem moc děkuji za odpověď.
Dobrý den,
termín 19. 5. určitě zaznít neměl, neváže se k němu žádná informace k TSP.
Výsledky TSP budou online nejpozději (najneskôr) 9. 5. 2016.Jedná se pouze o výsledek TSP, percentil. Rozhodnutío přijetí bude známo teprve po zasedání přijímací komise příslušné fakulty (zde záleží na individuálním harmonogramu fakulty).
kde mohu najít výsledky tsp? nejsem si jistá, jestli už jsou pro uchazeče k dispozici, ale jediné, co jsem zatím našla, bylo rozhodnutí o přijetí či nepřijetí. Děkuji
Dobrý den,
výsledek TSP (percentil), bude zveřejněn nejpozději do 9. 5. 2016 (máte to uvedeno i v pozvánce k TSP).Vysledok TSP
Dobry den,Chcela by som sa opytat ze ci nam pride vysledok prijimacky aj postou, okrem toho ze bude k dispozicii v e-prihlaske.
V e-prihlaske bude napisany vysledny percentil a aj rozhodnutie o prijati/neprijati? Alebo to pribudne pozdejšie?
A este:dnes nam povedali ze do 19.5. bude vysledok prijimaciek, ale vraj ma byt uz 9.5., ktory termin je spravny?
Dakujem.
Dobrý deň,
výsledok TSP - percentil, bude známy do 9. 5. 2016, online v eprihláške (určite vám vraveli do 9. 5., na tom termíne som bola :)
Rozhodnutie o prijatí bude známe až po zasadnutí prijímacej komisie. Termíny sa líšia podľa fakulty, Vaša by mala zasadnúť už v druhej polovici mája.Poštou Vám potom príde až finálne rozhodnutie o ne/prijatí.
Chybná otázka v TSP
Zdravím :) Chci se zeptat, kam mohu ohlásit, že jedna otázka pravděpodobně neměla správnou odpověď mezi možnostmi? Dala jsem ten přklad více lidem a nikdo to neměl jinak než já, tak si myslím, že to není jen můj pocit.
Předem děkuji za odpověď a přeji krásný denTereza Kunrtová
Hezký den,
napište nám na prihlaska@muni.czProsím, počkejte na zpřístupnění zadání v e-přihlášce (kvůli znění zadání). Objeví se současně s výsledkem TSP.
Dobrý den,
testy, samozřejmě, prochází opakovanou odbornou oponenturou, ke každé jedné položce.
Pokud máte pocit, že některá otázka není správně rešená, můžete nám zaslat podnět na prihlaska@muni.cz;)
Mým cílem opravdu nebylo někoho se dotknout nebo na někoho útočit, jen jsem myslela, že tato diskuse je volná a je možnost se vyjádřit k čemukoliv okolo TSP.
Správné odpovědi TSP
Dobrý den, chci se zeptat, kdy budou na zveřejněny správné odpovědi pro dané verze TSP.
Předem děkuji za odpověď.Dobrý den,
budou zveřejněny spolu s výsledkem TSP - percentilem, do 9. 5. 2016.Potřebný percentil
Dobrý den,chtěla bych se zeptat, zda se dá zobrazit nějaký přehled kolik je potřeba percentil k jednotlivým oborům v letošním přijímacím řízení. Nikde jsem to bohužel nenašla. Děkuji
Dobrý den,
nic takového neexistuje a z povahy věci (co to je percentil, jak se stanovuje a jak se dle něj přijímá...) to ani není možné - určit předem, jaký percentil je potřebný.
Pokud fakulta chce mít zapsáno na oboru XY 100 prváků, tak předem nemá jak vědět, jaký výsldek dosáhne 100. zájemce o obor XY v TSP.
Všechno se ukáže až po přijímací zkoušce, když jsou dostupné výsledky a fakulty si sestaví pořadníky dle výsledků v přijímačkách.