Volná diskuse - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Discussion forum
Veronika Semaníková,
neprijatá kvôli nedostatku miesta
Dobrý deň,chcem sa opýtať,prišlo mi rozhodnutie z prijímacej skúške na odbor experimentálna biológia, že ma neprijali kvôli nedostatku miesta. A tak sa chcem informovať, či sa môže napísať nejaké odvolanie (ak áno tak na danú fakultu?) a či to má zmysel písať, ak počet prijatých je 138 a ja som bola až 188 v poradí. Poposúva sa tá hranica až skoro o 50 ľudí ?
Za odpoveď vopred ďakujem
S pozdravom
Veronika Semaníková
Dobrý deň,
bližšie informácie o "odvolaní", tzn. Žiadosti o prieskum rozhodnutia o neprijatí ku štúdiu, nájdete na http://bit.ly/appealsMUNI
Prosím, preštudujte si pokyny tam uvedené.
Obecne, pokiaľ nemáte relevantný dôvod spochybňujúci priebeh prijímacieho konania, alebo nepoukážete na nejakú skutočnosť, ktorá by bola v rozpore so zákonom, nemá podanie tejto žiadosti význam. Bude zamietnutá ako nedôvodná.
Ak sa fakutla rozhodne doberať, prijíma študentov v tom poradí, v akom sa umiestnili "pod čiarou".
Denisa Fordinálová,
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, kedy sa posunie hranice prijatých študentov, ktorí neboli prijatí kvôlu nedostatočnej kapacite.
Ďakujem
Ďakujem
Dobrý deň,
zmena je možná kedykoľvek v období po zápise až do začiatku semestru.Poradie sa však posúvať nemusí, nie je to pravidlom.