Specifické dotazy - Fakulta sociálních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2017 - Discussion forum
Kateřina Škrobánková,
Počet přijatých
Dobrý den,Chtěla bych se zeptat, jestli je někde možné zjistit, kolik uchazečů bylo přijato na Mezinarodni vztahy, ať vím, jestli mám šanci se dostat dodatečně, kdyz jsem nebyla přijata kvuli nedostačující kapacitě oboru a skončila 117.
Děkuji za informaci.
Barbora Šťastná,
Me by zase zajimala psychologie jednooborova (FSS), tudiz jestli se da nekde obecne zjistit, kolik lidi bylo kde prijato a zda tedy mame jeste sanci na dobrani.Dekuji
"jestli mám šanci se dostat dodatečně" + "zda tedy mame jeste sanci na
dobrani"
Barbora Šťastná,
Je samozrejme, ze to nikdo nevi, ale orientacne by nam to mohlo alespon par veci naznacit.
věř, že nemohlo... (není jasné, zda se dobírat vůbec bude, a pokud ano, není to proporcionální, bude se to týkat jen některých oborů, apod. = mohlo by to pouze generovat více otázek, nikoliv odpovědí)
Kateřina Škrobánková,
Ja nechtela odpoved na to, jestli mam sanci, to mi je jasne, ze ted nikdo nevi. Jen me zajimalo, kolik uchazecu bylo prijato, abych alespon orientačně věděla.
Zdravím,
fakulta takovou statistiku a tyto údaje nikde nezveřejnila.Psát si o ně přímo na fakultu taky nemá smysl.
Barbora Šťastná,
Dobry den. Ale preci tyto informace z lonskych let jsou-kolik bylo prijato uchazecu, jake meli body atd.
Ano, samozřejmě.
Statistiku ale vytvářímé teprve po ukončení přijímacího řízení a všech případných dodatečných změnách v něm - na podzim (obvykle v říjnu).
Statistiku ale vytvářímé teprve po ukončení přijímacího řízení a všech případných dodatečných změnách v něm - na podzim (obvykle v říjnu).