Odvolání - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2017 - Discussion forum
Barbora Urbancová,
Kam poslat odvolání
Dobrý den, nenašla jsem na stránkách, kam mám poslat odvolání a jakým způsobem, resp. jestli mám jen vložit vyplněný dokument do e-mailu a poslat děkanovi fakulty a nebo existuje nějaký specifický postup? A případně, na jaký e-mail se má dokument odeslat? DěkujiDobrý den,
detailní informace o odvolání naleznete na http://bit.ly/odvolaniMU
Prosím, prostudujte si pokyny tam uvedené.
Obecně, pokud nemáte relevantní důvod zpochybňující průběh přijímacího řízení, nebo nepoukážete na nějakou skutečnost, která by byla v rozporu se zákonem, nemá podání této žádosti význam. Bude zamítnuta jako nedůvodná.
Barbora Urbancová,
Děkuji vám za odpověď, nicméně to jsem četla a není z toho nic patrné. Například jestli se to posílá poštou, nebo stačí e-mailem a JAKÝ ten e-mail to má být. Navíc, píše se tam: " Odvolání se podává děkanovi fakulty způsobem uvedeným v poučení rozhodnutí" a opravdu netuším, kde mám to "poučení" hledat. Tak bych byla vděčna za detailnější informace od vás.
Děkuji
Děkuji
Jak bylo napsáno, podávat opravné prostředky je možné teprve vůči vydanému rozhodnutí. zatím žádné formálné rozhodnutí nemáte. Prosím, vyčkejte zaslání rozhodnutí o nepřijetí.