Specifické dotazy - Pedagogická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2018 - Discussion forum
Michaela Pauderová,
Rozvrh kombinované studium
Dobrý den, prosím o informaci, kdy probíhá výuka v kombinovaném studiu oboru speciální pedagogiky pro učitele. Vím, že v pátek a sobotu, ale netuším, od kolika hodin. Pracuji ve škole a nemohu si dovolit chybět v pátek dopoledne. Pokud by probíhala výuka, je možné domluvit náhradu za absenci? Moc děkuji za pomoc.
Alena Nepimachová,
Dobrý den,
kdybyste náhodou na to studijní psala a nějaké informace o rozvrhu a výuce (např. jestli se začíná od 8,00 nebo jak jsem slyšela od 7,30 hod.)jste obdržela, buďte tak hodná a napište je sem do komentáře pro nás ostatní. Děkuji.
kdybyste náhodou na to studijní psala a nějaké informace o rozvrhu a výuce (např. jestli se začíná od 8,00 nebo jak jsem slyšela od 7,30 hod.)jste obdržela, buďte tak hodná a napište je sem do komentáře pro nás ostatní. Děkuji.
Michaela Pauderová,
Dobrý den, mám ke studiu více otázek, na studijní jsem dnes odpoledne napsala, tak uvidíme, dám Vám určitě vědět.
První ranní hodina začíná v 8 hodin, je otázka, jestli opravdu budete mívat výuku už v tuto dobu.
V minulosti začínala na PdF první hodina od 7:30, ale počínaje právě nadcházejícím semestrem by měla celá MU přejít na jednotný rozvrh, kdy první hodina začíná v celou hodinu (tedy v těch 8).