Specifické dotazy - Pedagogická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2018 - Discussion forum
Anežka Sýkorová,
Zápis ke studiu
Dobry den,
byla jsem přijata na fakultu a v e-prihlasce se psalo, ze do 2 tydnu, dostanu informace o zápisu ke studiu.
Zatím jsem žádné informace nedostala a dva týdny to už budou.
Je možné, že se nekde stala chyba a ke me se informace nedostaly nebo mi teprve přijdou?
Dekuji za odpověď,
Dobrý den,
termín zápisu na PdF je plánován na 27.-29. června 2018. Upřesnění místa, data a času konání zápisu naleznou všichni přijatí uchazeči ve své e-přihlášce. Tištěné pozvánky k zápisu poštou PdF nezasílá, pouze e-mailové oznámení.
Více informací k zápisu najdete na http://www.ped.muni.cz/studium/pro-uchazece-o-studium/zapis-ke-studiu.
Petra Svobodová,
Dobrý den,
dnes jsou to dva týdny co jsem se dozvěděla výsledky přijímacích zkoušek na navazující magisterské studium. Bohužel v přihlášce stále nejsou upřesněny informace kdy se mám dostavit k zápisu. Kdy tyto informace budou k dispozici? Potřebuji to vědět kvůli práci.
Děkuji za odpověď
Svobodová
dnes jsou to dva týdny co jsem se dozvěděla výsledky přijímacích zkoušek na navazující magisterské studium. Bohužel v přihlášce stále nejsou upřesněny informace kdy se mám dostavit k zápisu. Kdy tyto informace budou k dispozici? Potřebuji to vědět kvůli práci.
Děkuji za odpověď
Svobodová
Michaela Pauderová,
Dobrý den, také stále čekám, ale ze svého pátrání jsem zjistila, že by zápisy do navazujícího studia měly být 23.-24.7. Neřiďte se tím ale, jen jsem to našla na stránkách, musíme holt vyčkat.
Petra Svobodová,
Dobrý den, tuto informaci jsem také našla, ale bohužel mi to moc nepomůže :D . Potřebovala bych to přesně :) . Tak snad nám dají brzy vědět.