8. 11. 2010 16:23nové
Dotazy specifické pro pedagogickou fakultu.
Vladimír Vinklárek
19. 5. 2019 21:27nové
Nepřijat(a) pro neprospěch u přijímací zkoušky

Dobrý den,

podal jsem si přihlášku na obor speciální pedagogika a volný čas a jak jsem se dočetl, minimální požadavek pro přijetí byly testy TSP a 20% percentil. Můj percentil byl však 33% a chápu, že jsme nebyl přijat, protože zde byly lepší výsledky a do mé e-přihlášky mi byl dán status Nepřijat(a) pro neprospěch u přijímací zkoušky. Avšak si nejsem jist, zda je to dobře či nikoli, jelikož jsem v podstatě podmínku přijetí splnil, ale nevlezl jsme se do kapacity. Samozřejmě stále doufám, že budu přibrán do oboru z důvodu doplnění kapacity po zápisech, avšak by mně zajímalo, zda bych tam měl mít již zmínění status, nebo status Nepřijetí z kapacitních důvodů. Ptám se kvůli tomu, zdali mohu ještě očekávat, že se dostanu na tento obor, nebo zda je to definitní výsledek o nepřijetí.

Děkuji
17. 7. 2019 09:34nové

Vážený pane Vinklárku,

omluvte prosím zpoždění reakce na Váš dotaz.

Kód rozhodnutí jsem ručně změnil na Nepřijat pro nedostačující kapacitu. Tato odchylka ve Vašem případě vznikla z důvodu výskytu mezifakultního studia SOCP+Psychologie ve druhé prioritě. Již jsme zavedli opatření, aby se nedostatek v budoucnu neopakoval. Děkuji za pochopení.

Na Pedagogické fakultě MU bylo v minulém týdnu rozhodnuto, že jediné "dobírání" dalších uchazečů z pořadí proběhne v programu Speciální pedagogika. Ostatní programy mají kapacity naplněny. Prosím o pochopení.

Děkujeme za Váš zájem o studium na naší fakultě. Věřím, že zájem přetrvá a o studium budete i nadále usilovat.

Petr Šimík, vedoucí studijního oddělení PdF MU