Specifické dotazy - Fakulta sportovních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2019 - Discussion forum
Pavel Navrátil,
Přijímací zkouška
Dobrý den, hlásím se na obor Tělesná vychova a sport + angličtina, co jsem pochopil, budu absolvovat TSP testy (které ve výsledných bodech představují 25%), FSPS testy (taky 25%) a fyzické testy (50%), ale jelikož mám angličtinu, budu psát i test z angličtiny, u kterého si nejsem vůbec jistý, jak a jestli se jeho výsledek započítává do výsledných bodů (nebo je u tohoto testu jen nejnižší povinná hranice bodů?).A je pravda, že se test z angličtiny skládá z písemné a poslechové části (která je v rámci jednoho testu) a ústní (která bude od toho testu separována)?
Díky za odpověď.
P.S.:Snažil jsem se dotaz zformulovat co nejpochopitelněji, pokud se mi to nepodařilo, omlouvám se.
Dobrý den,
pokud se hlásíte do sdruženého studia, tak abyste byl přijat, tak musíte úspěšně vykonat přijímací zkoušky do obou Vámi zvolených oborů zvlášť.
Přijímací zkouška z anglického jazyka (pro program Anglický jazyk se zaměřením na vzdělávání) se skládá z písemného testu s výběrem odpovědí (50 otázek) z oblasti slovní zásoby, mluvnice, výslovnosti, porozumění textu a zařazeno je i několik otázek zjišťujících základní orientaci uchazečů v oblasti reálií anglicky mluvících zemí. Viz https://is.muni.cz/do/ped/uredni_deska/studijni/informace_o_prijimacim_rizeni_pro_akademicky_rok_2019_2020/Bc_Podminky_a_kriteria_Priloha_2_Informace_o_odbornych_a_talentovych_zkouskach.pdf.