Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2019 - Discussion forum
Poplatky
Dobry den,
pred nekolika lety jsme se dvakrat pokousela o studium, jednou na FSS, podruhena FF. V obou pripadech slo o kombinovanou formu studia. Protoze jsme byla neuspesna vzdala jsem se jakyhkoliv planu ohledne studia. Nicmene kvuli zmene zamestnani a tak jsme se loni prihlasila na CZV - Vychovatelstvi na Ped.f. A po letech sjem tak navsitivla IS, bylo to nejak tesne pred zemnou ISu, a v estarem sjem si nasla ze mam vycerpane 4 semestry, ze zbyva 8 semestru. Podivila jsem se, ale rekla jsme si ze treba tim ze prvni studium bylo v letech 2000/2002 tak ze treba nebylo zapocitane, ze se treba nejak menili podminky. A protoze se mi na CZV celkem darilo (v dubnu sjem jej uspesne ukoncila) tak jsem si rekal, ze zkusim VS do tretice a podala si prihlasku. Opetne na kombinovane studium.
V patek jsem se radovala z pomerne slusneho percentilu, ktery by mi mohl zarucit prijeti/je vyrazne vyssi nez meli loni posledni prijmuti), jenze ted si tak prochazim ruzne veci na netu a v ISu. A ted jsem tam nasla to co ve starem ISu ne... celkova doba, a v informacich o poplatich jsem se dozvedela, ze jde o poplatky za dobu, nikoliv za semestry... A ja tam mam:
Výpočet ke dni: 04. 05. 2019
Úseky celkové doby studia: 1. 9. 2000 -- 15. 11. 2002, 20. 7. 2004 -- 18. 4. 2006
Dnů celkové doby studia: 1442 (tj. 3 r., 11 měs., 12 d.)
Semestry studia
SZR omezuje maximální dobu trvání jednoho studia.
Již vyčerpaná délka přerušení studia: 0 z 6 semestrů
Již vyčerpaná délka celého studia: 4 z 12 semestrů
(takže 3*365 dní bez poplatku).