Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2020 - Discussion forum
Nicolette Adamcová,
Neprominuto z kapacitních důvodů
Dobrý den,
jen bych se ráda optala, jak je možné, že fakulta nabídne prominutí přijímací zkoušky na základně prospěchu a slibuje, že rozhodnutí nebudou brát zpět, tím pádem se uchazeč nedostaví na TSP a následně mu je v přihlášce "prominuto" změněno na "neprominuto" a nemá pak jinou možnost, jak se dostat na daný obor?
Nerozumím celému procesu.
Eliška Tancošová,
Ano mám stejný problém, kdyby alespoň bylo řečeno dopředu, že ikdyž člověk splní průměr, stejně může být nepřijat z kapacitních důvodů, jako se stalo mně, mohl by alespoň zkusit TSP a nespoléhat na to, co fakulta slíbila, ale jak vidíme nedodržela. Nicméně pokud bych si chtěla zkusit dát odvolání, mohu někde najít, na jakém místě pod čarou jsem, abych věděla, zda-li mám vůbec šanci? Děkuji.
Dobrý den,
informace k Vašemu umístění naleznete v textu rozhodnutí o nepřijetí. Rozhodnutí je dostupné ve Vaší E-přihlášce v rubrice "Výsledek přijímacího řízení" podsekce "Dokumenty".
informace k Vašemu umístění naleznete v textu rozhodnutí o nepřijetí. Rozhodnutí je dostupné ve Vaší E-přihlášce v rubrice "Výsledek přijímacího řízení" podsekce "Dokumenty".
Dobrý den,
podsekce Dokumenty se Vám zobrazí, jakmile bude rozhodnutí vloženo do e-přihlášky.
podsekce Dokumenty se Vám zobrazí, jakmile bude rozhodnutí vloženo do e-přihlášky.