Specifické dotazy - Filozofická fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2020 - Discussion forum
Martina Peterková,
Prominutí přijímací zkoušky
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda prominutí přijímací zkoušky zapsané v e-přihlášce znamená i přijetí na obor, na který jsem se hlásila. Jestli ne, tak na základě čeho se bude rozhodovat o mém přijetí? Předem děkuji za čas a odpověď.
Dobrý den, výsledné rozhodnutí o přijetí bude vyhodnoceno v rámci zasedání přijímací komise. To proběhne cca do konce května. Veškeré informace Vám budou průběžně vkládány do Vaší e-přihlášky.
Julie Rychtecká,
Dobrý den,
mám podobný dotaz, ví se už prosím podrobnější výsledky?
Děkuji za odpověď.
mám podobný dotaz, ví se už prosím podrobnější výsledky?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, rozhodnutí o přijetí Vám bude sděleno s největší pravděpodobností do konce června. Vyčkejte prosím a sledujte průběžně Vaši e-přihlášku, v níž budete mít vše podstatné vloženo.
Kateřina Seifrtová,
Dobrý den,
mám dotaz ohledně prominutí přijímací zkoušky na obor pedagogika. V e-přihlášce už mám potvrzené známky, objevil se mi dokument "potvrzení středoškolského vysvědčení". Chápu správně, že mám teď poslat "žádost o prominutí přijímací zkoušky" spolu s "potvrzením středoškolského vysvědčení" na studijní oddělení, abych mohla být přijata? Nebo mi ještě nějaký krok (dokument) chybí?
Děkuji za odpověď.
mám dotaz ohledně prominutí přijímací zkoušky na obor pedagogika. V e-přihlášce už mám potvrzené známky, objevil se mi dokument "potvrzení středoškolského vysvědčení". Chápu správně, že mám teď poslat "žádost o prominutí přijímací zkoušky" spolu s "potvrzením středoškolského vysvědčení" na studijní oddělení, abych mohla být přijata? Nebo mi ještě nějaký krok (dokument) chybí?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, pokud jste vložila do e-příhlášky i scany vysvědčení, žádost již nikam zasílat nemusíte. Podala jste ji přímo v e-přihlášce zaškrtnutím příslušného políčka. Vše potřebné jste tedy již učinila.