Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2020 - Discussion forum
Registrace/zápis předmětů
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,jakým způsobem provedu registraci předmětů v prvním semestru u kombinovaného studia oboru Hudební věda? Mám vyčkat na společný rozvrh nebo dá se již někde najít? V informační brožuře Pro nově přijaté - jsem našla informaci, že registrace předmětů se provádí do 31.7. 2020.
Nesprávný dokument rozhodnutí o nepřijetí
Dobrý den,ráda bych se zeptala ohledně počtu přijatých studentů na obor Psychologie. Po zveřejnění výsledků se nacházím ve skupince 4.-9. pod čarou, čili nepřijata z kapacitních důvodů. Po zápisech minulý týden jsem sledovala, zda-li se změní čísla přijatých v e-přihlášce, případně verdikt. Nic se nezměnilo, naopak přibyl dokument k 1.8.2020, kde nejsou v rozhodnutí o nepřijetí žádné mé výsledky a důvod nepřijetí je nedostavení se k přijímací zkoušce.
Tímto bych se i zeptala, zda-li nejsem omylem vedená pod touto kategorií, pokud by se zvažovalo doplnění uchazečů pod čarou. Děkuji.
Vážená paní,
do programu Psychologie už nebudou dobíráni další uchazeči.
S pozdravem Vlasta Dvořáčková
Dodatečné přijímací řízení
Dobrý den,chtěla bych se zeptat kdy bude zveřejněn termín dodatečného přijímacího řízení.
Děkuji za odpověď.
Dodatečné přijímací řízení - Psychologie
Dobrý večer,můžu se zeptat, kdy bych se případně dozvěděla o dobírání na obor Psychologie + jak tohle dobírání dopadlo?
Ještě by mě zajímala jedna věc. Loni jsem byla nepřijata, protože jsem měla percentil 43 a v pořadí jsem byla 237. Pak jsem ve statistikách zjistila, že poslední přijatý měl percentil 45. To znamená, že se tolik lidí dobíralo? Vím, že byl ještě přijímací pohovor, ale i tak mi to, vzhledem k zájmu o studium Psychologie, moc nesedí.
Letos jsem byla 154.-160., tak by mě zajímalo, jak na tom eventuálně jsem. Předem děkuji za každý postřeh! :)
P. S. Na studijní jsem psala, ale chápu, že jsou zahlcení maily, tak neodpovídají.
Hezký večer!
Vážená paní Nováková,
v letošním roce bylo přijato do Vámi zmíněného programu 95 uchazečů. Vaše pořadí je, jak sama zmiňujete 154.-160. Statistika z minulého roku uvádí, že poslední přijatý uchazeč měl percentil 45. Vy, jak sama zmiňujete jste tohoto percentilu nedosáhla a tudíž byla kapacita programu naplněna uchazeči, kteří dosáhli u přijímací zkoušky lepšího výsledku. V případě automatického dobírání fakulta e-mailem informuje přímo uchazeče, kterým hodlá při nenaplnění kapacity zápis umožnit. Zda již k dobírání došlo, či zda k němu dojde ví, bohužel, pouze studijní oddělení fakulty. Proto Vás prosím o vyčkání odpovědi z fakulty. Mrzí mne, že Vám nemohu poskytnout přívětivější odpověď.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Linda Krajsová - komunikátor pro přijímací řízeníDodatečné přijímací řízení
Zdravím, potýkám se s obdobnou situací, ale mé umístění bylo 99.-104. V přihlášce byl důvod v dokumentu PDF mého nepřijetí "nedostavení se k přijímací zkoušce". Studijní oddělení bohužel nekomunikovalo, a tak jsem se musela jako spousta dalších obrátit na pana proděkana. Pan proděkan se okamžitě ozval, že důvod bude předělán na kapacitní důvody (což se nestalo), a že se fakulta o dobírání může rozhodnout během srpna případě až v září a následující uchazeče budou kontaktovat.Informace o zápisu
Zdravím, mohu se zeptat, prosím, kdy obdržíme přesné informace o zápisu do nmgr. studia Učitelství ZSV pro SŠ? Děkuji.Dobrý den,
povaha Vašeho dotazu vyžaduje odpověď fakulty. Proto, prosím, dotaz směřujte na její studijní oddělení, děkuji.
Zápis
Dobrý den,byla jsem na poslední chvíli přijata na jiný obor v rámci programu. Za dva dny je zápis a mně ještě nepřišla pozvánka, která je k zápisu nutná.
pozvánka k zápisu nutná není vše je uvedeno na webu k informacím o zápisu. Viz: Rozhodnutí o přijetí (obdrželi jste ho v e-přihlášce, nemusíte ho však tisknout, stačí, když si ho budete moci zobrazit na mobilním telefonu a vyplnit podle něj zápisový list). Https://www.phil.muni.cz/pro-uchazece/bakalarske-studium/zapis-do-studia
Zasedání přijímací komise
Dobrý den,snažím se najít datum zasedání přijímací komise, ale našel jsem pouze datum 15.-17. 6., což nejspíš platilo v době před velkými změnami.
Proto bych se rád zeptal na nové datum, případně kdy nám bude sděleno rozhodnutí o přijetí/nepřijetí.
Děkuji