Kateřina Kočíková
30/4/2021 10:04new
Forma studia
Dobrý den, je možné přestoupit z kombinovaného studia na prezenční studium? Jednalo by se o stejnou fakultu, stejný obor. Děkuji.
30/4/2021 23:22new

Dobrý den,
bohužel, je možná změna formy studia pouze z prezenční na kombinované.

Linda Krajsová - komunikátor přijímacího řízení
Lukáš Pacal
2/6/2021 20:36new
Posun v umístění
Dobrý den, chci se zeptat, když jsem se při přijímacím řízení umístil kousek pod čarou, jak a kdy se dozvím jestli někdo odřeknul studium a já se případně posunul mezi přijaté? Děkuji.
4/6/2021 22:16new

Dobrý den,
fakulta by Vás sama automaticky informovala nejpozději po uplynutí termínu zápisu ke studiu.

Linda Krajsová - komunikátor přijímacího řízení
Petr Novák
14/7/2021 11:52new
Důležité sdělení pro nepřijaté studenty na bakalářském oboru Antropologie

Zdravím, toto sdělení je určeno pro všechny studenty Antropologie, kteří se momentálně nacházejí pod čarou. Budu stručný, na Antropologii nenastoupím a uvolním tak jedno místo pro někoho z nepřijatých, jelikož na tento obor přijímali pouze 15 lidí. Nechci totiž studovat na této pseudouniverzitě, která si ani neumí zařídit své přijímací zkoušky bez technických a faktických chyb a jejíž přístup jak ke studentům, tak ke většině zaměstnanců je otřesný. Masarykova univerzita opravdu za posledních 10 let klesla až na úplné dno a jsem šťastný, že mohu studovat stejný obor na daleko lepší a profesionálnější Univerzitě Karlově. Dále se také uvolní místo na Experimentální biologii v nejmenovaném oboru, kde brali většinu studentů.

Užijte si studium na této neprofesionální a nelidské univerzitě, snad jsem někoho zachránil.

Přeji vám štěstí při vašem studiu.

PN
Petr Novák
14/7/2021 12:14new

Většinou zaměstnanců myslím ty mimo rodinný Univerzitní kruh. :) A také doufám, že se najde někdo, komu pomohu dostat se alespoň tady, i když tato univerzita nepatří mezi ty nejerudovanější a jak její výzkumná síla, tak její image je pouze zlaté pozlátko, které zablyští jen těm nejvlezlejším.

Přeji hezký den. :)

PN