TSP obecně - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2022 - Discussion forum
Navržení na přijetí
Mám to úplně stejně, takže nevím, jestli to ještě nějak změní nebo pošlou nějaký dokument do systému.Dobrý den,
k tématu "navržen na přijetí" --> vyčkejte prosím na instrukce od fakulty, která vám poskytne bližší informace ohledně vložení dokladů o předchozím dosaženém vzdělání. Pokud do stanoveného data doložíte požadované dokumenty, bude Vám vydáno rozhodnutí o přijetí, čímž Vám vzniká právo na zápis do studia.
Prijatie na psychológiu FF
Prosím Vás kedy budú výsledky na odbor psychológia na Filozofickej fakulte? Je možné, že bude stačiť aj percentil TSP tesne pod 70 či veľmi to reálne nie je? Odborové skúšky mi vyšli o dosť lepšie.Dá se to jednoduše vygooglit "muni počty přijatých".
Existuje i stránka muni s archivními daty, takže zatím se můžeš podívat na statistiky z předchozích let.
Tady v tom případě naděje spíš už umřela. Nemyslím to zle, ale neslyšela jsem o nikom, koho by dobrali dodatečně, fakulty nabírají s rezervou, protože dle předchozích let ví, kolik procent přijatých lidí se nakonec zapíše. V případě MUNI je dobrání fakt vysoce nepravděpodobná varianta, doporučuju spíš místo doufání v zázrak koukat po školách co mají druhá kola, přijímají od ledna nebo zvážit jednoleté jazykové studium.
Co se TSP týče doporučuji nějaké dobré přípravné kurzy. V případě MUNI jsou super kurzynatsp.cz, z vlastní zkušenosti můžu doporučit, případně jiné dlouhodobé kurzy, ty párhodinové, co nabízí některé fakulty nejsou oproti tomu moc informativní. Jinak je fajn třeba i dobře promyslet strategii na samotný test.Dobrý den,
v létě budou některé z bakalářských programů na Filozofické fakultě otevírat dodatečná přijímací řízení. Sledujte tedy prosím web, kde by měly být nejpozději do poloviny července 2022 informace o tom, které programy budou dodatečně přijímat ke studiu v akademickém roce 2022/2023: https://www.phil.muni.cz/pro-uchazece/bakalarske-studium.
Ale to je asi už ozaj hlúpa otázka. No kto sa nepýta, nevie :) Ďakujem za trpezlivosť.
Dobrý den,
dotaz prosím směřujte na studijní oddělení Filozofické fakulty na adrese prijimaci.rizeni@phil.muni.cz. Děkuji.