Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2022 - Discussion forum
Pořadí přijatých uchazečů
Dobrý den,
informace naleznete v textu rozhodnutí, který se nachází ve Vaší e-přihlášce v sekci Výsledky přijímacího řízení a podsekci Dokumenty.
Dobrý den,
vyčkejte prosím na instrukce od fakulty, která Vám poskytne bližší informace ohledně vložení dokladů o předchozím dosaženém vzdělání. Pokud do stanoveného data doložíte požadované dokumenty, bude Vám vydáno rozhodnutí o přijetí, čímž Vám vzniká právo na zápis do studia.
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda moje pořadí v celkovém počtu uchazečů vidíte také? Já jsem se ho bohužel nedopátrala. Děkuji za odpověď.
Navržení na přijetí
Dobrý den, zatím stále vidím jen navržen na přijetí. Změní se to ještě na definitivní přijetí? DěkujiDobrý den,
k tématu "navržen na přijetí" --> vyčkejte prosím na instrukce od fakulty, která vám poskytne bližší informace ohledně vložení dokladů o předchozím dosaženém vzdělání. Pokud do stanoveného data doložíte požadované dokumenty, bude Vám vydáno rozhodnutí o přijetí, čímž Vám vzniká právo na zápis do studia.
Prijatie na psychológiu FF
Prosím Vás kedy budú výsledky na odbor psychológia na Filozofickej fakulte? Je možné, že bude stačiť aj percentil TSP tesne pod 70 či veľmi to reálne nie je? Odborové skúšky mi vyšli o dosť lepšie.Dá se to jednoduše vygooglit "muni počty přijatých".
Existuje i stránka muni s archivními daty, takže zatím se můžeš podívat na statistiky z předchozích let.