Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2022 - Discussion forum
Prijatie na psychológiu FF
Ďakujem. Bohužiaľ, už viem výsledok :( neprijatý z kapacitných dôvodov. Je aspoň malá nádej, že sa budú v lete doberať aj tí pod čiarou?Tady v tom případě naděje spíš už umřela. Nemyslím to zle, ale neslyšela jsem o nikom, koho by dobrali dodatečně, fakulty nabírají s rezervou, protože dle předchozích let ví, kolik procent přijatých lidí se nakonec zapíše. V případě MUNI je dobrání fakt vysoce nepravděpodobná varianta, doporučuju spíš místo doufání v zázrak koukat po školách co mají druhá kola, přijímají od ledna nebo zvážit jednoleté jazykové studium.
Co se TSP týče doporučuji nějaké dobré přípravné kurzy. V případě MUNI jsou super kurzynatsp.cz, z vlastní zkušenosti můžu doporučit, případně jiné dlouhodobé kurzy, ty párhodinové, co nabízí některé fakulty nejsou oproti tomu moc informativní. Jinak je fajn třeba i dobře promyslet strategii na samotný test.Dobrý den,
v létě budou některé z bakalářských programů na Filozofické fakultě otevírat dodatečná přijímací řízení. Sledujte tedy prosím web, kde by měly být nejpozději do poloviny července 2022 informace o tom, které programy budou dodatečně přijímat ke studiu v akademickém roce 2022/2023: https://www.phil.muni.cz/pro-uchazece/bakalarske-studium.
Ale to je asi už ozaj hlúpa otázka. No kto sa nepýta, nevie :) Ďakujem za trpezlivosť.
Dobrý den,
dotaz prosím směřujte na studijní oddělení Filozofické fakulty na adrese prijimaci.rizeni@phil.muni.cz. Děkuji.
Trojmístný kód
Dobrý den, v testu z roku 2017, ve variantě č. 3, nerozumím otázce č. 19. Mohla bych požádat o vysvětlení? Děkuji.Zadání:
K odhalení trojmístného kódu máme tyto informace:
Součet číslic v kódu je 5.
Kód je dělitelný 4.
Dvě číslice v kódu jsou stejné.
Vyberte nepravdivé tvrzení:
a) Kód je číslo větší než 200.
b) Poslední dvě číslice kódu jsou stejné.
c) Kód obsahuje číslici 0.
d) Prostřední číslice kódu je největší.
e) Kód obsahuje právě jednu číslici lichou.
Problém s platbou
Dobrý den,24.2.2022 jsem provedla platbu kartou, platila jsem přihlášky, je to objednávka č. 1570356.
Z účtu mi byly peníze odečteny.
Avšak v přehledu mých objednávek na stránkách Obchodního centra MUNI mi stav objednávky stále svítí červeně jako nezaplaceno.
Mám tedy přihlášky zaplacené? Nebo co mám prosím dělat?
Dobrý den,
Vaše přihlášky evidujeme jako řádně podané a zaplacené.
Prominutí přijmací zkoušky
Dobrý den,když splním kritérium pro přijetí, a to v NSZ budu v 20% nejlepších. Jakým způsobem mám výsledek poslat nebo doložit.
Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
u prominutí přijímací zkoušky na základě NSZ podáváte pouze vyplněnou žádost a výsledky zasílá Fakultě informatiky sama společnost SCIO. Je ale potřeba, abyste dal společnosti SCIO souhlas s poskytnutím informace o Vašem výsledku fakultě.
Prominutí přijímací zkoušky
Dobrý den, rád bych se zeptal, jak dlouho zhruba trvá vyjádření o prominutí přijímací zkoušky na FI MU.Děkuji Jan Šlezar
splnění podmínek pro prominutí přijímací zkoušky mají uchazeči možnost dokládat do 15.dubna. Věřím, že fakulta žádosti a doložené podmínky průběžně vyřizuje, ovšem vyjádření i po tomto datu by bylo ze strany fakulty stále legitimní.
Linda Krajsová - komunikátor přijímacího řízení
Dobrý deň,
chápem to správne, že ak som si v prihláške dal ako prvú možnosť združené štúdium Ekonómia + Čínske štúdia a ekonómiu samostatne ako druhú možnosť, môžem požiadať o Prominutí přijímací zkoušky len na moju 1. (najviac preferovanú možnosť) , aj keď v prvej možnosti nespĺňam podmienky na prijatie bez prijímačiek na vedlajší obor, ale na Ekonómiu áno ? Prípadne môžem poslať dve žiadosti zvlášť ? Ďakujem
S pozdravom SkladanýDobrý den,
žádost o prominutí přijímací zkoušky můžete podat pro všechny studijní programy, pro které máte přihlášku založenou a podmínky pro prominutí doložíte. Stejně tak lze podat žádost o prominutí pouze pro jeden program z dané kombinace (hlavní nebo vedlejší).
Pozvánka k přijímačkách
Dobrý den,Uváděli jste, že pozvánka k Tsp a oborovým zkouškám dorazí do 1.4., ale na email ani poštou mi stále nic nedorazilo. Kdy to, prosím, dorazí?
Děkuji za odpověď
Dobrý den,
pozvánky budou do prostředí e-přihlášky nahrány v následujících dnech. Prosím o strpení. Děkujeme.
Dobrý den,
při vkládání žádosti o prominutí přijímací zkoušky jsem udělal chybu - omylem jsem zaškrtl že se jedná o hlavní studijní plán místo jednooborového. Nyní mi už ale vložené dokumenty nejdou změnit, i přes to že je na webu napsáno, že mám s žádostí čas až do 8. 4. 2022. Hlásím sen a obor Regionální rozvoj a cestovní ruch
Dalo by se s tím ještě něco dělat? Nerad bych, aby kvůli mé malé chybě vyšly moje Scio testy k niveč.
Děkuji za odpověď.