Volná diskuse - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2023 - Discussion forum
Michaela Kůřilová Zajíčková,
Navržení na přijetí
Hezký den,asi trochu hloupý dotaz, ale jsem z toho trochu jelen :) V přihlášce mám uvedeno, že jsem byla navržena na přijetí na mnou zvolený obor. Brala jsem to tak, že jsem splnila podmínky přijímací zkoušky a že to ještě neznamená definitivní přijetí, respektive že to i tak může znamenat, že jsem se na školu nedostala. Ovšem v tabulce u percentilů je pak uvedená gratulace k úspěchu u zkoušky a termíny zápisů. Jak tomu mám tedy rozumět? Byla jsem přijata nebo mám ještě dál čekat na výsledek?
Moc děkuji za odpověď
Dobrý den,
znamená to, že budete přijata, jakmile do příslušného termínu doložíte do e-přihlášky autorizovanou konverzi maturitního vysvědčení. Tyto informace a informace obecně o zápisu ke studiu najdete na přelomu května a června v e-přihlášce. Prosíme tedy o strpení. Děkujeme.
Anna Bidlová,
Dobrý den, asi mám také trochu stupidní dotaz, ale přesto ho položím: ráda bych našla odkaz na zmiňovaný zápis v mé e-přihlášce, ale nemohu se dohledat. Nevíte, kde bych ho mohla přesně najít? Děkuji a přeji hezký den:)
Dobrý den,
najdete jej v sekci Výsledky přijímacího řízení a podsekci Dokumenty.
Ještě doplním, jestliže jste myslela odkaz na distanční zápis - zatím jste navržená na přijetí, nejdříve tedy musíte doložit maturitní vysvědčení, v Návrhu na přijetí máte tyto bližší informace. Po doložení bude vydáno rozhodnutí o přijetí a až následně Vám bude umožněn zápis v e-přihlášce.
Linda Krajsová
Adéla Sciskalová,
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na distanční zápis v e-přihlášce. Včera jsem doložila autorizovanou konverzi maturitního vysvědčení a dnes ráno mi ji potvrdili. Změnilo se mi tedy z navržen na přijetí na přijatá, ale nemůžu ve své e-přihlášce najít, kde se mám zapsat do studia. Nevím jestli dělám něco špatně nebo to možná jen přehlížím?
Děkuji moc za odpověď. Hezký den.
chtěla bych se zeptat na distanční zápis v e-přihlášce. Včera jsem doložila autorizovanou konverzi maturitního vysvědčení a dnes ráno mi ji potvrdili. Změnilo se mi tedy z navržen na přijetí na přijatá, ale nemůžu ve své e-přihlášce najít, kde se mám zapsat do studia. Nevím jestli dělám něco špatně nebo to možná jen přehlížím?
Děkuji moc za odpověď. Hezký den.
Dobrý den,
vyčkejte prosím na bližší informace ze strany fakulty.
Natalie-Ann Doubravská - komunikátor přijímacího řízení
vyčkejte prosím na bližší informace ze strany fakulty.
Natalie-Ann Doubravská - komunikátor přijímacího řízení