Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na aplikační menu
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Soubory
>
Studijní materiály
>
Studijní materiály předmětu LF:
BVCP0121p
>
Učební materiály
LF:BVCP0121p Potravinářská chemie I - přednáška
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Více
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Učební materiály
um
/5
21. 2. 2014
Složky
Soubory
1-04_extrakce__chromatografie.pdf
1-04_extrakce__chromatografie.txt
extrakce, chromatografie
1-04_extrakce__chromatografie.pdf
Zvěřina, O.
3. 12. 2014
Chemie_potravin_podzim_2014.pdf
Chemie_potravin_podzim_2014.txt
Chemie_potravin_podzim_2014.pdf
Zvěřina, O.
2. 12. 2014
1-02_lipidy.pdf
1-02_lipidy.txt
lipidy
1-02_lipidy.pdf
Zvěřina, O.
3. 12. 2014
1-01_amk_peptidy_proteiny.pdf
1-01_amk_peptidy_proteiny.txt
úvod, aminokyseliny, peptidy, proteiny
1-01_amk_peptidy_proteiny.pdf
Zvěřina, O.
22. 10. 2014
1-03_volumetrie__gravimetrie.pdf
1-03_volumetrie__gravimetrie.txt
1-03_volumetrie__gravimetrie.pdf
Zvěřina, O.
29. 10. 2014
na předmět BVCP0121p Potravinářská chemie I - přednáška
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×