Potravinářská chemie I - přednáška
RNDr. Ondřej Zvěřina, Ph.D.
Potravinářská chemie I - přednáška
V Potravinářské chemii studujeme složení potravin: obsah hlavních a vedlejších živin, jejich proměny během zpracování potravin. Seznámíme se i se základními metodami analýzy potravin a některé z nich si vyzkoušíme v laboratoři. V prvním semestru je na programu: energetická hodnota potravin, bílkoviny, tuky a vybrané základní metody analýzy potravin. 


Podmínky ukončení prvního semestru PCh: Během semestru splnit na 60 % průběžné písemky v ISu.

Odkaz na písemku z lipidů (opravný termín 21. prosince v poledne):

A odkaz na opravnou písemku pro ty, co nesplnili minulý test na 60 %

Chyba: Odkazovaný objekt neexistuje nebo nemáte právo jej číst.
https://is.muni.cz/el/med/podzim2020/BVCP0121p/odp/bilkoviny.qref
Studijní literatura online

V knihovně lze využít e-prezenčky a doporučenou Chemii potravin od Velíška procházet online!

Kapitola obsahuje:
1
Obrázek
1
PDF
1
Studijní text
Kapitola obsahuje:
3
Obrázek
5
PDF
4
Video
1
Studijní text
Kapitola obsahuje:
2
PDF
1
Studijní text
Předchozí