Cílem výuky předmětu hygiena výživy je pochopení souvislosti nutričně-terapeutické podpory a požadavků na bezpečnost potravin a pokrmů. Budou vysvětleny důležité legislativní pojmy, podán přehled současné legislativy, pozornost bude věnována posuzování zdravotních nebezpečí z potravin a pokrmů, možnostem implementace systému kritických bodů a požadavkům správné výrobní a hygienické praxe při stravování osob v rámci zdravotních a sociálních služeb.
12. 10. 2023
Kapitola obsahuje:
1
PDF
1
Složka
1
Studijní text
26. 10. 2023
Kapitola obsahuje:
1
PDF
1
Složka
1
Studijní text
1
Web
9. 11. 2023 část 3.1; 23. 11. 2023 část 3.2
Kapitola obsahuje:
2
PDF
2
Složka
1
Studijní materiály
2
Studijní text
1
Web
7. 12. 2023 a 21. 12. 2023
Kapitola obsahuje:
1
PDF
1
Složka
1
Studijní text
Složka obsahuje základní i doplňující studijní texty (některé soubory mohou být velmi objemné, takže mohou zatížit vaše internetové připojení).
Chyba: Odkazovaný objekt neexistuje nebo nemáte právo jej číst.
https://is.muni.cz/el/med/podzim2023/MNHV0721p/um/texty/
Kvalitně zpracované texty naleznete také v rámci projektu Wikiskripta:
- Hygienické požadavky na společné stravování
- Hygienický dozor nad nezávadností potravin
- Legislativa - výroba a distribuce potravin
Chyba: Odkazovaný objekt neexistuje nebo nemáte právo jej číst.
https://is.muni.cz/el/med/podzim2023/MNHV0721p/um/Otazky.docx
Předchozí