Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: hygiena potraviny
Záložky osoby: Mgr. Aleš Peřina, Ph.D., učo 18452 se štítkem: hygiena potraviny
- Antimikrobiální rezistence u bakterií způsobujících nemoci z potravin
Souhrnné sdělení, obsahuje i zajímavou interaktivní infografiku.
1 osoba, první 19. 4. 2021, Aleš Peřina, záložky, lidé - Predictions of growth for Listeria monocytogenes and Salmonella during fluctuating temperature.
Ukázka mikrobiologické studie využitelná prediktivně. Znázorňuje vlivy reálných podmínek na rychlost množení mikroorganismů v potravinách. Samotná fluktuace teploty může úvodní lag-fázi životního cyklu bakterií prodloužit až na desítky hodin.
1 osoba, první 30. 1. 2018, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.