Žhavé štítky
ai
angličtina
audio
bezpečnost
blog
bufferbloat
cestovani
cnc
comics
conditions
crawler
databáze
ddos
environment
ESF:BPE_HOP1
favorit
favourite
FF:CJVA1B
FF:CJVA1M
FF:HIA214I!
FF:HIA214II!
FF:HIA246I!
FF:HIA246II!
FF:LJ152
FF:PH0001
FF:PSA_002
FF:PSA_005
FI:IB030
FI:IB047
FI:MV013
FI:PA212
FI:PB071
FI:PB151
FI:PB176
FI:PV080
FI:PV112
FI:PV280
FI:VB001
GLSL
haproxy
hardware
health
hluk
howto
humor
hygiena
internet
japonština
Kendall_tau
klima
komiks
latex
LF:aVLOZ0642c!
LF:BKLT011!
LF:BPLT011!
LF:BSLT011!
LF:BVOT011c!
LF:EMLT0121s!
LF:MNHV0721c!
LF:MNHV0721p!
LF:MNLN071p!
LF:VLOZ0642c!
LF:ZLLT0121c!
LF:ZLLT0222c!
light
linux
menza
Mining_of_Massive_Datasets
mobil
networking
obor_latina
obor_psychologie
OpenGL
overleaf
PedF:ONLINE_A
podmínky
potraviny
prevence
prokrastinace
prostředí
radio
security
shader
slovník
slovníky
software
Spearman_rho
Stanford_course
světlo
template
unix
vut
výživa
webcomic
www
zábava
zákony
záření
životní
3dtisk
Žhavé záložky
Foodborne Illness: Perceptions, Experience, and Preventive Behaviors in the United States | Journal of Food Protection
Alimentární nákazy: zkušenosti, vnímání rizik a preventivní chování.
1 osoba, první 9. 2. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidéHome food safety knowledge, risk perception, and practices among Mexican-Americans
Bezpečnost potravin v domácnosti: znalosti a vnímání rizik
1 osoba, první 9. 2. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidéInternetový portál bezpečnosti potravin - Doplňky stravy pro sportovce: riziko pro zdraví a přínos nejistý
Zdravotní rizika kofeinu v některých doplňcích stravy.
1 osoba, první 6. 2. 2017, Aleš Peřina, záložky, lidéOpravy spotřebičů Brno a okolí | Brno a okolí 1 osoba, první 9. 1. 2017, Jan Kasprzak, záložky, lidé
Nomenclature for renal replacement therapy in acute kidney injury: basic principles | Critical Care | Full Text 1 osoba, první 12. 12. 2016, Lukáš Dadák, záložky, lidé
Is HTTP Public Key Pinning Dead? – Network Security Blog | Qualys, Inc. 1 osoba, první 30. 11. 2016, Jan Kasprzak, záložky, lidé
Brepols - Library of Latin Texts - series A 1 osoba, první 16. 11. 2016, Paolo Divizia, záložky, lidé
The consumer’s perception of artificial food additives: Influences on acceptance, risk and benefit perceptions
Vnímání rizik z přídatných látek v potravinách se liší podle typu potravinářského aditiva. Pro nakupující veřejnost jsou aditiva měnící vzhled (barviva) mnohem hůře přijímána, než aditiva měnící chuť potravin (sladidla).
1 osoba, první 14. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidé
Děkujeme del.icio.us za inspiraci.