Letní škola pro učitele angličtiny

Rozbalit vše

Cílem letní školy pro učitele angličtiny je rozvoj dovedností, znalostí a kompetencí učitelů a představení efektivních metod při výuce anglického jazyka. Dalším cílem je poskytnout učitelům angličtiny příležitost procvičit si jazykovou úroveň, na které běžně neučí, případně si úroveň jazyka zvýšit.

Letní škola je pořádána na 2 různých jazykových úrovních:

  • úroveň C1

  • úroveň C1/C1+

Náplň letní školy je rozdělena do 3 tematických bloků:

  • Metodika a didaktika vybraných tematických oblastí - kromě didaktiky 4 základních dovednosti: mluvení, čtení, psaní a poslechu, se tato sekce bude věnovat i prezentaci a procvičování gramatiky, testování, problematice chyb a jejich opravování, učebních strategiím a stylům a přístupu k žákům se speciálními potřebami.

  • Jazykové dovednosti na úrovni C1 a C1/C1+, které jsou kromě rozvoje vlastních jazykových dovedností jednotlivých účastníků naplánovány tak, aby aktivity našich lektorů sloužili jako inspirace jednotlivým účastníkům pro jejich vlastní hodiny a speciální sekce věnovaná Czenglish.

  • Program doplní blok zaměřený na reálie anglicky mluvících zemí, které jsou tématem maturitních otázek, a učitelům nabídne kromě prohloubení jejich faktických znalostí i praktické návody, jak geografické, politické a sociologické informace prezentovat studentům zajímavou a interaktivní formou.

(?)

Úspěšní absolventi obdrží osvědčení v rámci celoživotního vzdělávání.

(?)
1
Aktivní studenti
0
Obhájené závěrečné práce

Specifikace oboru

Obor: Letní škola pro učitele angličtiny
Zkratka: LSAJU
Kód: LSAJU
Typ: celoživotní vzdělávání
Titul: žádný
Program: C9999 C-CV Celoživotní vzdělávání
Filozofická fakulta
Obor zajišťuje:
Filozofická fakulta

Kontaktní osoba: Mgr. Markéta Pilařová (pilarova(zavináč/atsign)phil(tečka/dot)muni(tečka/dot)cz)