KARPÍŠKOVÁ, Renata, Petra POSPÍŠILOVÁ a Ivana KOLÁČKOVÁ. A comparasion of Salmonella occurence in pork meat and meat products. Maso International. Maso International, 2011, roč. 1, č. 1, s. 3-6. ISSN 1805-5281. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.2754/avb201101010003.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název A comparasion of Salmonella occurence in pork meat and meat products
Autoři KARPÍŠKOVÁ, Renata, Petra POSPÍŠILOVÁ a Ivana KOLÁČKOVÁ.
Vydání Maso International, Maso International, 2011, 1805-5281.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 30304 Public and environmental health
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
Doi http://dx.doi.org/10.2754/avb201101010003
Klíčová slova anglicky slaughterd pigs, ready-to-eat products, retail market, serotype
Změnil Změnila: Mgr. Petra Myšková, Ph.D., učo 215990. Změněno: 30. 10. 2012 20:33.
VytisknoutZobrazeno: 7. 5. 2024 00:52