2013
Thermic effect of a meal: A comparison of maltodextrin and protein isocaloric meal-replacement shakes
KUMSTÁT, Michal, Luboš HRAZDIRA, Lenka DOVRTĚLOVÁ a Iva HRNČIŘÍKOVÁZákladní údaje
Originální název
Thermic effect of a meal: A comparison of maltodextrin and protein isocaloric meal-replacement shakes
Autoři
KUMSTÁT, Michal (203 Česká republika, garant, domácí), Luboš HRAZDIRA (203 Česká republika, domácí), Lenka DOVRTĚLOVÁ (203 Česká republika, domácí) a Iva HRNČIŘÍKOVÁ (203 Česká republika, domácí)
Vydání
International Journal of Sport Nutrition & Exercise Metabolism, vol. 23, S1-S15, 2013
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Konferenční abstrakt
Obor
30202 Endocrinology and metabolism
Stát vydavatele
Velká Británie a Severní Irsko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Impakt faktor
Impact factor: 1.982
Kód RIV
RIV/00216224:14510/13:00067819
Organizační jednotka
Fakulta sportovních studií
ISSN
Klíčová slova česky
termický vliv stravy; nepřímá kalorimetrie
Klíčová slova anglicky
thermic effect of a meal; indirect calorimetry
Štítky
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 12. 4. 2013 10:39, Mgr. Eva Špillingová
V originále
The study compares the thermic effect of a meal at rest after ingestion of high-maltodextrin and high-protein meals. Indirect calorimetry was used.
Česky
Práce srovnává termický vliv dvou testovacích pokrmů o různém složení(maltodextrin, bílkoviny). Použita byla metoda nepřímé kalorimetrie.