2013
Analysis of the Results of Research of Socially Responsible Management of Restaurants in Brno to Achieve Sustainability and Environmental Security
TROJAN, Jakub, Tomáš JEŘÁBEK, Jan TRÁVNÍČEK a Eva LUKÁŠKOVÁZákladní údaje
Originální název
Analysis of the Results of Research of Socially Responsible Management of Restaurants in Brno to Achieve Sustainability and Environmental Security
Autoři
TROJAN, Jakub (203 Česká republika, garant, domácí), Tomáš JEŘÁBEK (203 Česká republika), Jan TRÁVNÍČEK (203 Česká republika) a Eva LUKÁŠKOVÁ (203 Česká republika)
Vydání
ECONOMICS AND MANAGEMENT, Brno, University of Defence, 2013, 1802-3975
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Článek v odborném periodiku
Obor
50600 5.6 Political science
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Kód RIV
RIV/00216224:14310/13:00070678
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova anglicky
corporate social responsibility; sustainable development; hospitality; tourism; Brno
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 29. 4. 2014 14:19, Ing. Zdeňka Rašková
Anotace
V originále
The main goal is to show the state of corporate social responsibility in the hospitality sector on the case study of Brno. Paper presents outputs of research held between years 2011 and 2012. Paper wants to discuss how standard principles naturally implemented in sustainable regional development are adapted in private hospitality sector dealing with sustainability and security. Using advanced statistical tests we confirm several hypotheses that could contribute to a better knowledge of the state of corporate social responsibility.
Návaznosti
MUNI/A/0902/2012, interní kód MU |
|