MAZÁČOVÁ, Pavlína. Projekt CEINVE – Informační vzdělávání (nejen) pro studenty na Masarykově univerzitě. ITlib: Informačné technologie a knižnice. Bratislava: Centrum VTI SR, 2013, roč. 2013, č. 2, s. "nestránkováno", 3 s. ISSN 1336-0779.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Projekt CEINVE – Informační vzdělávání (nejen) pro studenty na Masarykově univerzitě
Název česky Projekt CEINVE – Informační vzdělávání (nejen) pro studenty na Masarykově univerzitě
Autoři MAZÁČOVÁ, Pavlína.
Vydání ITlib: Informačné technologie a knižnice, Bratislava, Centrum VTI SR, 2013, 1336-0779.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Filozofická fakulta
Klíčová slova česky projekty; informační vzdělávání
Změnil Změnila: Mgr. Vendula Hromádková, učo 108933. Změněno: 29. 4. 2019 08:32.
Anotace
Příspěvek se zaměřuje na inovativní a smělý projekt OP VK vzniklý na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity v Brně (ČR). Jedná se o projekt Centrum informačního vzdělávání – CEINVE zaměřený na optimalizaci informační gramotnosti studentů, akademických i neakademických pracovníků univerzity. V souvislostech jsou představeny cíle projektu, cílové skupiny i stěžejní projektové aktivity, především e-learningové kurzy, webináře nebo prezenční semináře. Projekt je prezentován v kontextu rozvoje moderních technologií, které nově determinují potřebu jedince efektivně pracovat s informacemi,být informačně gramotným nejen v běžném životě, ale i při studiu a v profesi.
Návaznosti
CZ.1.07/2.2.00/28.0241, interní kód MUNázev: Centrum informačního vzdělávání: rozvoj informační gramotnosti na MU (Akronym: CEINVE)
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Centrum informačního vzdělávání: rozvoj informační gramotnosti na MU, 2.2 Vysokoškolské vzdělávání
VytisknoutZobrazeno: 17. 7. 2024 19:24