REMSOVÁ, Lenka, Jan BUCHTA, Petr ČÁP, Matteo LOMBARDI, Veronika NÝDRLOVÁ, Dagmar WEISBAUEROVÁ a Michaela ZAPLETALOVÁ. DIVUFEST 2013 - Festival divadla utlačovaných. 2013.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název DIVUFEST 2013 - Festival divadla utlačovaných
Autoři REMSOVÁ, Lenka, Jan BUCHTA, Petr ČÁP, Matteo LOMBARDI, Veronika NÝDRLOVÁ, Dagmar WEISBAUEROVÁ a Michaela ZAPLETALOVÁ.
Vydání 2013.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Uspořádání konference
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky Divadlo utlačovaných, festival, vzdělávání
Klíčová slova anglicky Theatre of The Oppressed, Festival, Education
Změnil Změnila: MgA. Lenka Polánková, Ph.D., učo 70805. Změněno: 31. 3. 2014 10:12.
Anotace
Festival divadla utlačovaných pořádá Kabinet divadla utlačovaných, Katedra sociální pedagogiky, Pedagogická fakulta Masarykovy univerzity ve spolupráci se skupinou Centra divadla utlačovaných v ČR. Místem realizace Festivalu je Brno, Česká republika. Festival je určený příznivcům umění, divadla, pracovníkům v sociální i pedagogické sféře a veřejnosti se zájmem nejen o dění kolem nás, ale i o aktivní změnu společnosti. Kromě divadelních workshopů se zahraničními lektory festival nabídne také otevřený večerní program, kde se představí jedny z nejlepších divadel fórum jak z české, tak zahraniční produkce. Proběhnou i prezentace dalších skupin a odborné diskuse s lektory.
Návaznosti
CZ.1.07/2.2.00/28.0040, interní kód MUNázev: Tvorba a inovace vzdělávacích programů a profesních praxí
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Tvorba a inovace vzdělávacích programů a profesních praxí, 2.2 Vysokoškolské vzdělávání
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 07:35