VODOVÁ, Libuše. Krytosemenné rostliny:pracovní list. 2014, 9 s.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Krytosemenné rostliny:pracovní list
Název česky Krytosemenné rostliny:pracovní list
Autoři VODOVÁ, Libuše.
Vydání 9 s. 2014.
Další údaje
Typ výsledku Přehledové a vzdělávací texty
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky krytosemenné rostliny, rozmnožování, jednoděložné, dvouděložné, pracovní list, procvičování,
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Libuše Vodová, Ph.D., učo 43576. Změněno: 9. 3. 2015 15:48.
Anotace
Pracovní list na téma krytosemenné rostliny je koncipován jako výukových prostředek pro fixační fázi hodiny. Žákům sedmých ročníků má nejen usnadnit zapamatování a pochopení některých pojmů, ale také ověřit jejich dovednosti týkající se aplikace teoretických poznatků do praxe. Mezi učebními úlohami převažují otevřené úlohy se stručným typem odpovědi a to produkčního nebo doplňovacího typu (úlohy 2, 3 a 5). Vzhledem k obtížnosti učiva o rozmnožování nahosemenných a krytosemenných rostlin pro žáky základních škol je do pracovního listu zahrnuta také učební úloha přiřazovacího typu. Správným doplněním pojmů do této úlohy žáci vytvoří přehledné schéma objasňující výše uvedenou problematiku.
Návaznosti
CZ.1.07/1.3.41/02.0043, interní kód MUNázev: Systémová podpora trvalého profesního rozvoje (CPD) pedagogických pracovníků propojením pedagogické fakulty se školami na Jižní Moravě (Akronym: EDUCOLAND)
Investor: Jihomoravský kraj, Systémová podpora trvalého profesního rozvoje (CPD) pedagogických pracovníků propojením pedagogické fakulty se školami na Jižní Moravě, 1.3 Další vzdělávání pracovníků škol a školských zařízení
VytisknoutZobrazeno: 7. 5. 2024 20:39