NOVOTNÁ, Jiřina. Motivace nadaných žáků a studentů v matematice a přírodních vědách II : sborník abstraktů příspěvků z konference. 1. vyd. Brno: Masarykova univerzita, 2013, 50 s. ISBN 978-80-210-6255-9.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Motivace nadaných žáků a studentů v matematice a přírodních vědách II : sborník abstraktů příspěvků z konference
Název anglicky Motivation of pupils and students gifted in Mathematics and Natural Sciences II : Proceeding of abstracts
Autoři NOVOTNÁ, Jiřina.
Vydání 1. vyd. Brno, 50 s. 2013.
Nakladatel Masarykova univerzita
Další údaje
Typ výsledku Editorství tematického sborníku, editorství monotematického čísla odborného časopisu
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
ISBN 978-80-210-6255-9
Klíčová slova česky motivace; nadaní žáci a student; metody; výzkum; matematika; přírodní vědy
Klíčová slova anglicky motivation; gifted pupils and students; methodos; research; mathematics; natural sciences
Štítky Munipress
Změnil Změnila: Mgr. Jana Dykastová, učo 371418. Změněno: 12. 6. 2015 13:46.
Anotace
Sborník abstraktů příspěvků z konference „Motivace nadaných žáků a studentů v matematice a přírodních vědách“ konané v rámci VZ a 100letého výročí vzniku brněnské pobočky JČMF dokumentuje šíři záběru řešení této problematiky v rovině psychologicky-pedagogické i v oblasti didaktik jednotlivých oborů. Tento sborník pomůže pedagogickým pracovníkům na všech stupních škol k lepší orientaci v problematice vzdělávání nadaných a mimořádně nadaných jedinců a při používání elektronického Sborníku příspěvků prezentovaných na této konferenci.
Anotace anglicky
Proceedings of annotations from the conference „Motivation of pupils and students gifted in Mathematics and Natural Sciences”, had been held of the research plan and the Czech Mathematicians and Physicians Unity 100th in Brno anniversary. Its results argue the breadth of a real slog at psychological, pedagogical and didactical level of all above mentioned subjects. The authors hope that the Proceedings help to teachers at all schools with better orientation in educational problematic of gifted and extra gifted individuals. In order facilitate the work and orientation in electronic proceedings also “Proceedings of annotations” from the conference has been issued.
VytisknoutZobrazeno: 3. 9. 2024 01:21