JABANDŽIEV, Petr. Ryby ve výživě člověka. In XXIII. neonatologické setkání ; XVII. Hanákovy dny. 2015. ISBN 978-80-7177-964-3. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Ryby ve výživě člověka |
Název anglicky | Fish in human nutrition |
Autoři | JABANDŽIEV, Petr (203 Česká republika, garant, domácí). |
Vydání | XXIII. neonatologické setkání ; XVII. Hanákovy dny, 2015. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Vyžádané přednášky |
Obor | 30000 3. Medical and Health Sciences |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Kód RIV | RIV/00216224:14110/15:00083370 |
Organizační jednotka | Lékařská fakulta |
ISBN | 978-80-7177-964-3 |
Klíčová slova česky | ryby; výživa |
Klíčová slova anglicky | fish; nutrition |
Štítky | EL OK |
Změnil | Změnila: Ing. Mgr. Věra Pospíšilíková, učo 9005. Změněno: 19. 10. 2015 11:03. |
Anotace |
---|
Ryby tvoří od nepaměti důležitou součást jídelníčku člověka. Sdělení shrnuje výhody a nevýhody konzumace ryb se zaměřením na specifika jednotlivých vývojových období života jedince. Zdůrazněny jsou poznatky využitelné v praxi. |
Anotace anglicky |
---|
Fish have formed an important part of the human diet since ancient times. The present work summarizes the advantages and disadvantages of fish consumption with a focus on the specifics of individual developmental stages of human life. Emphasis is given to findings applicable in everyday clinical practice. |
VytisknoutZobrazeno: 17. 7. 2024 11:35