MUŽÍKOVÁ, Leona. Jak si poradit s chuťovými preferencemi dětí ve školní jídelně? Výživa a potraviny. Praha: Výživaservis s.r.o., 2015, roč. 70, č. 6, s. 87-88. ISSN 1211-846X.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Jak si poradit s chuťovými preferencemi dětí ve školní jídelně?
Název anglicky How to deal with taste preferences of children in the school canteen?
Autoři MUŽÍKOVÁ, Leona (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Výživa a potraviny, Praha, Výživaservis s.r.o. 2015, 1211-846X.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 50300 5.3 Education
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14410/15:00086807
Organizační jednotka Pedagogická fakulta
Klíčová slova česky výživa, výchova ke zdraví
Klíčová slova anglicky nutrition; health education
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: PhDr. Mgr. Leona Mužíková, Ph.D., učo 45625. Změněno: 11. 3. 2016 08:50.
Anotace
Článek vychází z výzkumných poznatků projektu Pohyb a výživa (čj. MSMT-5488/2013-210). Autorka informuje o základních principech vytváření postojů k výživě v dětství a přináší rady, jak k těmto principům přistupovat ve školním stravování.
Anotace anglicky
The article is based on research outcomes of the project Movement and nutrition (Ref. MSMT-5488/2013-210). The author informs about the basic principles of forming attitudes to nutrition in childhood and comes with advice how to approach these principles in school catering.
VytisknoutZobrazeno: 9. 6. 2024 23:53