BALÍK, Josef, Jaromír VEVERKA, Marie KYSELÁKOVÁ, Pavel HÍC, Miroslav HORÁK, Eva TOMÁNKOVÁ, Petr ŠNURKOVIČ, Milan HOUŠKA, Karel KÝHOS, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jiří TOTUŠEK, Danuše LEFNEROVÁ and Jindřich SOBOTA. Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové (Process for producing thermo-macerated must with addition of L-ascorbic acid). 2016. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{1369892, author = {Balík, Josef and Veverka, Jaromír and Kyseláková, Marie and Híc, Pavel and Horák, Miroslav and Tománková, Eva and Šnurkovič, Petr and Houška, Milan and Kýhos, Karel and Tříska, Jan and Vrchotová, Naděžda and Totušek, Jiří and Lefnerová, Danuše and Sobota, Jindřich}, keywords = {thermo-macerated must; L-ascorbic acid}, language = {cze}, title = {Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové}, url = {https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=1641817&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot=}, year = {2016} }
TY - PAT ID - 1369892 AU - Balík, Josef - Veverka, Jaromír - Kyseláková, Marie - Híc, Pavel - Horák, Miroslav - Tománková, Eva - Šnurkovič, Petr - Houška, Milan - Kýhos, Karel - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Totušek, Jiří - Lefnerová, Danuše - Sobota, Jindřich PY - 2016 TI - Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové KW - thermo-macerated must KW - L-ascorbic acid UR - https://isdv.upv.cz/webapp/webapp.pts.det?xprim=1641817&lan=cs&s_majs=&s_puvo=&s_naze=&s_anot= N2 - Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové probíhá tak, že kyselina L-askorbová se přidá v minimálním množství l mg na l kg hroznů nebo do hroznové drti, přičemž tato směs se termomaceruje po dobu minimálně l minuty při minimální teplotě 50 °C. Termomacerované hrozny s přídavkem kyseliny L-askorbové nebo termomacerovaná hroznová drť se po zchlazení lisují a získaný tennomacerovaný mošt s přídavkem kyseliny L-askorbové se ošetří konzervací. ER -
BALÍK, Josef, Jaromír VEVERKA, Marie KYSELÁKOVÁ, Pavel HÍC, Miroslav HORÁK, Eva TOMÁNKOVÁ, Petr ŠNURKOVIČ, Milan HOUŠKA, Karel KÝHOS, Jan TŘÍSKA, Naděžda VRCHOTOVÁ, Jiří TOTUŠEK, Danuše LEFNEROVÁ and Jindřich SOBOTA. \textit{Způsob výroby termomacerovaného hroznového moštu s přídavkem kyseliny L-askorbové (Process for producing thermo-macerated must with addition of L-ascorbic acid)}. 2016.
|