ŠINDLER, Michal a Jan ŠIMŮNEK. Možné mikrobiální riziko spojené s pokrmy připravovanými technologií sous-vide. 2017, s. 29-33. ISBN 978-80-7509-476-6.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Možné mikrobiální riziko spojené s pokrmy připravovanými technologií sous-vide
Název česky Možné mikrobiální riziko spojené s pokrmy připravovanými technologií sous-vide
Název anglicky Possible microbial hazard caused by foods prepared by sous-vide technology
Autoři ŠINDLER, Michal a Jan ŠIMŮNEK.
Vydání od s. 29-33, 5 s. 2017.
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
ISBN 978-80-7509-476-6
Změnil Změnil: Ing. Michal Šindler, učo 416805. Změněno: 30. 3. 2017 21:55.
VytisknoutZobrazeno: 6. 10. 2024 21:10