ELAHI, Mehdi, Mouzhi GE, Francesco RICCI a Massimo DAVID. Interactive Food Recommendation for Groups. In Proceedings of ACM Conference on Recommender System. Silicon Valley, USA: ACM, 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Interactive Food Recommendation for Groups
Autoři ELAHI, Mehdi, Mouzhi GE, Francesco RICCI a Massimo DAVID.
Vydání Silicon Valley, USA, Proceedings of ACM Conference on Recommender System, 2014.
Nakladatel ACM
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 10201 Computer sciences, information science, bioinformatics
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta informatiky
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: doc. Mouzhi Ge, Ph.D., učo 239833. Změněno: 2. 4. 2017 16:44.
VytisknoutZobrazeno: 5. 5. 2024 12:58