GE, Mouzhi, Mehdi ELAHI, Ignacio FERNÁNDEZ-TOBÍAS a Francesco RICCI. Using Tags and Latent Factors in a Food Recommender System. In Proceedings of the 5th ACM International Conference on Digital Health. Florence, Italy: ACM, 2015. ISBN 978-1-4503-3492-1. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.1145/2750511.2750528.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Using Tags and Latent Factors in a Food Recommender System
Autoři GE, Mouzhi, Mehdi ELAHI, Ignacio FERNÁNDEZ-TOBÍAS a Francesco RICCI.
Vydání Florence, Italy, Proceedings of the 5th ACM International Conference on Digital Health, 2015.
Nakladatel ACM
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Stať ve sborníku
Obor 10201 Computer sciences, information science, bioinformatics
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Fakulta informatiky
ISBN 978-1-4503-3492-1
Doi http://dx.doi.org/10.1145/2750511.2750528
Příznaky Mezinárodní význam, Recenzováno
Změnil Změnil: doc. Mouzhi Ge, Ph.D., učo 239833. Změněno: 2. 4. 2017 16:40.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 15:17