MYŠKOVÁ, Petra a Renata KARPÍŠKOVÁ. Prevalence and characteristics of Salmonella in retail poultry and pork meat in the Czech republic in 2013-2014. Czech J. Food Sci. Czech Academy of Agricultural Sciences, 2017, roč. 35, č. 2, s. 106-112. ISSN 0079-4767. Dostupné z: https://dx.doi.org/10.17221/260/2016-CJFS.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Prevalence and characteristics of Salmonella in retail poultry and pork meat in the Czech republic in 2013-2014
Autoři MYŠKOVÁ, Petra a Renata KARPÍŠKOVÁ.
Vydání Czech J. Food Sci. Czech Academy of Agricultural Sciences, 2017, 0079-4767.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Doi http://dx.doi.org/10.17221/260/2016-CJFS
UT WoS 000400934000002
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Mgr. Petra Myšková, Ph.D., učo 215990. Změněno: 24. 8. 2017 14:50.
VytisknoutZobrazeno: 21. 7. 2024 18:23