PLASOVÁ, Blanka a Kateřina KUBALČÍKOVÁ. Strategie rodin i jednotlivců s potřebou zajištění péče a strategie aktérů, kteří služby péče o děti a seniory regulují, financují a poskytují. Zjištění z České republiky. In Politiky péče o děti a seniory v měnící se společnosti: zkušenosti z České republiky a Norska. 2017.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Strategie rodin i jednotlivců s potřebou zajištění péče a strategie aktérů, kteří služby péče o děti a seniory regulují, financují a poskytují. Zjištění z České republiky.
Název anglicky Strategies of families/service users in need of child- and eldercare and strategies of key actors of child- and eldercare policies (rebulators, funder, providers) in the Czech Republic.
Autoři PLASOVÁ, Blanka (203 Česká republika, domácí) a Kateřina KUBALČÍKOVÁ (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání Politiky péče o děti a seniory v měnící se společnosti: zkušenosti z České republiky a Norska, 2017.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 50403 Social topics
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14230/17:00097874
Organizační jednotka Fakulta sociálních studií
Klíčová slova česky děti; senioři; péče; služby; finacování; řízení; politka
Klíčová slova anglicky childcare; eldercare; services; financing; governance; policy
Štítky rivok
Změnil Změnila: Mgr. Blanka Farkašová, učo 97333. Změněno: 23. 3. 2018 09:54.
Anotace
Příspěvek shrnuje významná zjištění z výzkumu klíčových péče o děti a seniory v České republice. Zejména strategie rodin a jednotlivců, lokálních, regionálních a národních reprezentantů.
Anotace anglicky
In the presentation are summarized main results of the research of stakeholders, families and other actors of childcare and eldercare in the Czech Republic. Above all are dicsussed the personal strategies of families and local-regional-national policy makers and reperesentatives.
Návaznosti
7F14058, projekt VaVNázev: Governance, social investments and social INNovation in CARE services in the Czech Republic and Norway
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Vládnutí, sociální investice a sociální inovace v oblasti sociálních služeb denní péče v České republice a Norsku
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 21:01