Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@proceedings{1399977, author = {Bischofová, Svatava and Kavřík, Radek and Nevrlá, Jana and Blahová, Jitka and Dofková, Marcela and Řehůřková, Irena and Ruprich, Jiří}, booktitle = {Konference Dětská výživa a obezita v teorii a praxi 2017}, title = {Nejvýznamnější dietární zdroje vitaminu D u českých dětí a dospívajících ve věku 4-17 let}, url = {http://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2017/11/14-Bischofova-abstrakt.pdf}, year = {2017} }
TY - CONF ID - 1399977 AU - Bischofová, Svatava - Kavřík, Radek - Nevrlá, Jana - Blahová, Jitka - Dofková, Marcela - Řehůřková, Irena - Ruprich, Jiří PY - 2017 TI - Nejvýznamnější dietární zdroje vitaminu D u českých dětí a dospívajících ve věku 4-17 let UR - http://www.vyzivaspol.cz/wp-content/uploads/2017/11/14-Bischofova-abstrakt.pdf N2 - Nejvýznamnější expoziční zdroje vitaminu D v obvyklé dietě (% příspěvek k celkové expozici uveden v závorce za danou komoditou) jsou u dětí ve věku 4-6 let: vejce (20,9 %), pečivo jemné (15,3 %), mléko (12,5 %) a margaríny (12,4 %), u dětí ve věku 7-10 let: vejce (21,4 %), pečivo jemné (19,2 %), margaríny (10,4 %) a mléko (9,8 %), u chlapců ve věku 11-14 let: vejce (25,7 %), margaríny (15,8 %), pečivo jemné (14,4 %) a mléko (7,7 %), u dívek ve věku 11-14 let: vejce (22,7 %), pečivo jemné (17,5 %), margaríny (13,1 %) a mléko (8,9 %), u dospívajících chlapců ve věku 15-17 let: vejce (23,8 %), pečivo jemné (14,6 %) a margaríny (8,6 %), u dospívajících dívek ve věku 15-17 let: vejce (27,9 %), pečivo jemné (12,4 %) a margaríny (7,1 %). Podpořeno MZ ČR – RVO (SZÚ, 75010330) a z projektu TDS-Exposure (RP7/2012- 2016) na základě grantové dohody č. 289108. ER -
BISCHOFOVÁ, Svatava, Radek KAVŘÍK, Jana NEVRLÁ, Jitka BLAHOVÁ, Marcela DOFKOVÁ, Irena ŘEHŮŘKOVÁ a Jiří RUPRICH. Nejvýznamnější dietární zdroje vitaminu D u českých dětí a dospívajících ve věku 4-17 let. In \textit{Konference Dětská výživa a obezita v teorii a praxi 2017}. 2017.
|