2017
Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek
HEGER, Dominik a Ľubica VETRÁKOVÁZákladní údaje
Originální název
Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek
Název česky
Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek
Název anglicky
Methods to minimise the proteins denaturation during the freezing and lyophilization
Autoři
HEGER, Dominik (203 Česká republika, garant, domácí) a Ľubica VETRÁKOVÁ (703 Slovensko, domácí)
Vydání
Číslo: 306818, Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví, Místo vydání: Antonína Čermáka 2a, 160 68 Praha 6 - Bubeneč, Název vlastníka: Masarykova univerzita, Brno, 2017
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Patent
Obor
10403 Physical chemistry
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Kód RIV
RIV/00216224:14310/17:00100010
Organizační jednotka
Přírodovědecká fakulta
Klíčová slova česky
potlačení mrazové denaturace
Klíčová slova anglicky
minimisation of freeze denaturation; lyophilization; freezing; freeze preservation
Změněno: 6. 4. 2018 14:42, Ing. Nicole Zrilić
V originále
Vynález se týká způsobu potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek ve formě vzorku
Anglicky
The invention consists in minimisation of freeze denaturation of proteins during the freezing and lyophilization procedure of active ingredients in the sample form.
Návaznosti
LO1214, projekt VaV |
|