P 2017

Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek

HEGER, Dominik a Ľubica VETRÁKOVÁ

Základní údaje

Originální název

Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek

Název česky

Způsob potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek

Název anglicky

Methods to minimise the proteins denaturation during the freezing and lyophilization

Autoři

HEGER, Dominik (203 Česká republika, garant, domácí) a Ľubica VETRÁKOVÁ (703 Slovensko, domácí)

Vydání

Číslo: 306818, Vydavatel: Úřad průmyslového vlastnictví, Místo vydání: Antonína Čermáka 2a, 160 68 Praha 6 - Bubeneč, Název vlastníka: Masarykova univerzita, Brno, 2017

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Patent

Obor

10403 Physical chemistry

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Odkazy

Kód RIV

RIV/00216224:14310/17:00100010

Organizační jednotka

Přírodovědecká fakulta

Klíčová slova česky

potlačení mrazové denaturace

Klíčová slova anglicky

minimisation of freeze denaturation; lyophilization; freezing; freeze preservation

Štítky

Změněno: 6. 4. 2018 14:42, Ing. Nicole Zrilić

Anotace

V originále

Vynález se týká způsobu potlačení mrazové denaturace bílkovin při mrazení a/nebo lyofilizaci biologicky aktivních látek ve formě vzorku

Anglicky

The invention consists in minimisation of freeze denaturation of proteins during the freezing and lyophilization procedure of active ingredients in the sample form.

Návaznosti

LO1214, projekt VaV
Název: Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí (Akronym: RECETOX)
Investor: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR, Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí