VEVERKOVÁ, Svatava. Double Quality of Food. In V. International Consumer Conference "INFLUENCE OF LEGAL AND ETHICAL REGULATIONS ON THE APPLICATION OF CONSUMER LAW" 2018. 2018.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Double Quality of Food
Název česky Dvojí kvalita potravin
Autoři VEVERKOVÁ, Svatava.
Vydání V. International Consumer Conference "INFLUENCE OF LEGAL AND ETHICAL REGULATIONS ON THE APPLICATION OF CONSUMER LAW" 2018. 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Stát vydavatele Polsko
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Klíčová slova česky dvojí kvalita potravin; spotřebitel; nekalé obchodní praktiky
Klíčová slova anglicky dual quality food; consumer; unfair commercial practices
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: JUDr. Svatava Veverková, Ph.D., učo 372006. Změněno: 13. 6. 2018 16:03.
VytisknoutZobrazeno: 30. 7. 2024 09:27