SVOBODOVÁ, Žaneta, Lenka MALINOVSKÁ, Ondrej ŠEDO, Jan KOMÁREK a Michaela WIMMEROVÁ. Isolation and characterization of potential lectin from Adenanthera pavonina seeds. In XIX. setkání biochemiků a molekulárních biologů. 2018. ISBN 978-80-210-9069-9.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Isolation and characterization of potential lectin from Adenanthera pavonina seeds
Autoři SVOBODOVÁ, Žaneta (203 Česká republika, domácí), Lenka MALINOVSKÁ (203 Česká republika, domácí), Ondrej ŠEDO (203 Česká republika, domácí), Jan KOMÁREK (203 Česká republika, domácí) a Michaela WIMMEROVÁ (203 Česká republika, garant, domácí).
Vydání XIX. setkání biochemiků a molekulárních biologů, 2018.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Konferenční abstrakt
Obor 10600 1.6 Biological sciences
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Kód RIV RIV/00216224:14310/18:00106540
Organizační jednotka Přírodovědecká fakulta
ISBN 978-80-210-9069-9
Klíčová slova česky Adenanthera pavonina;lektin;
Klíčová slova anglicky Adenanthera pavonina;lectin
Změnil Změnila: Mgr. Lenka Malinovská, Ph.D., učo 63581. Změněno: 8. 3. 2019 11:56.
Anotace
New potential lectin from legume Adenanthera pavonina was isolated and partially characterized. Several methods were used, including circular dichroism spektroskopy, analytical ultracentrifugation, hemagglutination and glycan array.
VytisknoutZobrazeno: 26. 4. 2024 15:44