2019
The concept of critique, slow-roasted on a sauce from methodological formalism, served along with value indeterminacy
KANTEK, MiroslavZákladní údaje
Originální název
The concept of critique, slow-roasted on a sauce from methodological formalism, served along with value indeterminacy
Autoři
KANTEK, Miroslav (203 Česká republika, garant, domácí)
Vydání
Crisis and Critique : Philosophical Analysis and Current Events. 42st International Wittgenstein Symposium 2019, 4.-10.8.2019, Austria, 2019
Další údaje
Jazyk
angličtina
Typ výsledku
Konferenční abstrakt
Obor
60301 Philosophy, History and Philosophy of science and technology
Stát vydavatele
Rakousko
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Odkazy
Kód RIV
RIV/00216224:14210/19:00107558
Organizační jednotka
Filozofická fakulta
Klíčová slova anglicky
the concept of critique; critical theory; critical legal theory; methodological formalism; value indeterminacy
Štítky
Příznaky
Mezinárodní význam, Recenzováno
Změněno: 24. 3. 2020 13:41, Mgr. Jana Klementová
Anotace
V originále
The aim of this paper is to argue that methodological formalism and value indeterminacy is essential for the method of the critical theory movement.
Návaznosti
GA19-16680S, projekt VaV |
|