Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{1568316, author = {Kapounová, Zlata and Packová, Anna and Petrová, Jana and Spáčilová, Jana and Strosserová, Alena and Šmídová, Sylva and Spáčilová, Jana and Strosserová, Alena and Šmídová, Sylva}, address = {Praha}, edition = {1. vydání}, keywords = {dieting; school boarding; nutritional therapist}, language = {cze}, location = {Praha}, isbn = {978-80-7496-429-9}, publisher = {Dr. Josef Raabe s.r.o.}, title = {Diety ve školních jídelnách 2 - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen}, url = {https://www.knizniklub.cz/knihy/436611-diety-ve-skolnich-jidelnach-2.html}, year = {2019} }
TY - GEN ID - 1568316 AU - Kapounová, Zlata - Packová, Anna - Petrová, Jana - Spáčilová, Jana - Strosserová, Alena - Šmídová, Sylva - Spáčilová, Jana - Strosserová, Alena - Šmídová, Sylva PY - 2019 TI - Diety ve školních jídelnách 2 - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen VL - Neuveden PB - Dr. Josef Raabe s.r.o. CY - Praha SN - 9788074964299 KW - dieting KW - school boarding KW - nutritional therapist UR - https://www.knizniklub.cz/knihy/436611-diety-ve-skolnich-jidelnach-2.html L2 - https://www.knizniklub.cz/knihy/436611-diety-ve-skolnich-jidelnach-2.html N2 - Dietní stravování nabývá na společenském významu a promítá se i do práce školních jídelen. V praxi se však jeho zavádění často neobejde bez komplikací a vzniká kolem něj řada otázek. Tato publikace vznikla za spolupráce zkušených autorek a nutričních terapeutek rozumějících problematice školního stravování. Předkládá čtenáři 132 receptů, které jsou upraveny podle potřeb strávníků s dietou bezlepkovou, šetřící, bezmléčnou, diabetickou, bezvaječnou i speciální. Tvoří tak komplexní a praktickou příručku pro kuchařky i vedoucí školních jídelen a představuje krok kupředu v oblasti dietního stravování ve školních jídelnách. ER -
KAPOUNOVÁ, Zlata, Anna PACKOVÁ, Jana PETROVÁ, Jana SPÁČILOVÁ, Alena STROSSEROVÁ a Sylva ŠMÍDOVÁ. \textit{Diety ve školních jídelnách 2 - Manuál k zavedení dietního stravování do školních jídelen}. 1. vydání. Praha: Dr. Josef Raabe s.r.o., 2019, 264 s. ISBN~978-80-7496-429-9.
|