SPÁČILOVÁ, Veronika a Martin KROBOT. Role nutričního terapeuta při terapii potravinových alergií. In XIV. Ostravské dny léčebné výživy 2019. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Role nutričního terapeuta při terapii potravinových alergií
Název anglicky The role of a dietitian in the therapy of food allergies
Autoři SPÁČILOVÁ, Veronika a Martin KROBOT.
Vydání XIV. Ostravské dny léčebné výživy 2019, 2019.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 30308 Nutrition, Dietetics
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky nutriční terapeut;alergie;standard;nutriční péče
Klíčová slova anglicky dietitian;allergy;guideline;nutrition care
Změnil Změnil: Mgr. Martin Krobot, učo 411099. Změněno: 22. 10. 2019 13:45.
Anotace
Přednáška porovnala roli nutričního terapeuta v terapii potravinových alergií v ČR a v zahraničí a představila vznikající standard nutriční péče o pacienty s potravinovou alergií.
Anotace anglicky
The lecture compared the role of a dietitian in the therapy of food allergies in the Czech Republic and abroad and introduced a new guideline of nutrition care in patients suffering from food allergies.
Návaznosti
MUNI/A/1278/2018, interní kód MUNázev: Prohlubování znalostí v oblasti zdravotních rizik a benefitů výživy, prostředí a životního stylu
Investor: Masarykova univerzita, Prohlubování znalostí v oblasti zdravotních rizik a benefitů výživy, prostředí a životního stylu, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty
VytisknoutZobrazeno: 16. 10. 2024 06:54