SPÁČILOVÁ, Veronika a Martin KROBOT. Promoting nutrition care for patients with food allergies in the Czech Republic. In EFAD Conference 2019. 2019.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Promoting nutrition care for patients with food allergies in the Czech Republic
Autoři SPÁČILOVÁ, Veronika a Martin KROBOT.
Vydání EFAD Conference 2019, 2019.
Další údaje
Originální jazyk angličtina
Typ výsledku Prezentace na konferencích
Obor 30308 Nutrition, Dietetics
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka Lékařská fakulta
Klíčová slova česky nutriční terapeut;alergie;standard;nutriční péče
Klíčová slova anglicky dietitian;allergy;guideline;nutrition care
Příznaky Mezinárodní význam
Změnil Změnila: Mgr. Veronika Zelenková, učo 446890. Změněno: 1. 6. 2022 13:36.
Anotace
This poster presentation summarized the results of a research carried out among dietitians working in the outpatient settings concerning their day-to-day experience with patients suffering from food allergies.
Anotace česky
Tento poster představil výsledky průzkumu učiněného mezi nutričními terapeuty pracujícími v ambulancích. Výzkum se zaměřil zejména na subjektivní zhodnocení znalostí a dovedností v oblasti potravinových alergií, nicméně rovněž na zkušenosti nutričních terapeutů s potížemi ze strany alergologů i ze strany pacientů.
Návaznosti
MUNI/A/1278/2018, interní kód MUNázev: Prohlubování znalostí v oblasti zdravotních rizik a benefitů výživy, prostředí a životního stylu
Investor: Masarykova univerzita, Prohlubování znalostí v oblasti zdravotních rizik a benefitů výživy, prostředí a životního stylu, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty
VytisknoutZobrazeno: 16. 10. 2024 06:54