Promoting nutrition care for patients with food allergies in the Czech Republic
SPÁČILOVÁ, Veronika a Martin KROBOT. Promoting nutrition care for patients with food allergies in the Czech Republic. In EFAD Conference 2019. 2019. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Promoting nutrition care for patients with food allergies in the Czech Republic |
Autoři | SPÁČILOVÁ, Veronika a Martin KROBOT. |
Vydání | EFAD Conference 2019, 2019. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | angličtina |
Typ výsledku | Prezentace na konferencích |
Obor | 30308 Nutrition, Dietetics |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | Lékařská fakulta |
Klíčová slova česky | nutriční terapeut;alergie;standard;nutriční péče |
Klíčová slova anglicky | dietitian;allergy;guideline;nutrition care |
Příznaky | Mezinárodní význam |
Změnil | Změnila: Mgr. Veronika Zelenková, učo 446890. Změněno: 1. 6. 2022 13:36. |
Anotace |
---|
This poster presentation summarized the results of a research carried out among dietitians working in the outpatient settings concerning their day-to-day experience with patients suffering from food allergies. |
Anotace česky |
---|
Tento poster představil výsledky průzkumu učiněného mezi nutričními terapeuty pracujícími v ambulancích. Výzkum se zaměřil zejména na subjektivní zhodnocení znalostí a dovedností v oblasti potravinových alergií, nicméně rovněž na zkušenosti nutričních terapeutů s potížemi ze strany alergologů i ze strany pacientů. |
Návaznosti | |
---|---|
MUNI/A/1278/2018, interní kód MU | Název: Prohlubování znalostí v oblasti zdravotních rizik a benefitů výživy, prostředí a životního stylu |
Investor: Masarykova univerzita, Prohlubování znalostí v oblasti zdravotních rizik a benefitů výživy, prostředí a životního stylu, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty |
VytisknoutZobrazeno: 16. 10. 2024 06:54