SLUKOVÁ, Marcela, Halina MATĚJOVÁ, Kateřina VACULOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Petr MARTINEK, Petr SKŘIVAN a Evžen ŠÁRKA. Obiloviny v lidské výživě 2019. 1. vyd. Praha: Potravinářská komora, 2019, 73 s. ISBN 978-80-88019-38-1. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@article{1628784, author = {Sluková, Marcela and Matějová, Halina and Vaculová, Kateřina and Faměra, Oldřich and Martinek, Petr and Skřivan, Petr and Šárka, Evžen}, address = {Praha}, edition = {1}, language = {cze}, location = {Praha}, isbn = {978-80-88019-38-1}, publisher = {Potravinářská komora}, title = {Obiloviny v lidské výživě 2019}, year = {2019} }
TY - JOUR ID - 1628784 AU - Sluková, Marcela - Matějová, Halina - Vaculová, Kateřina - Faměra, Oldřich - Martinek, Petr - Skřivan, Petr - Šárka, Evžen PY - 2019 TI - Obiloviny v lidské výživě 2019 VL - neuveden PB - Potravinářská komora CY - Praha SN - 9788088019381 N2 - V publikaci najdou zájemci velmi podrobný přehled nejdůležitějších pojmů v oblasti cereální technologie vytvořený odborníky. ER -
SLUKOVÁ, Marcela, Halina MATĚJOVÁ, Kateřina VACULOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Petr MARTINEK, Petr SKŘIVAN a Evžen ŠÁRKA. \textit{Obiloviny v lidské výživě 2019}. 1. vyd. Praha: Potravinářská komora, 2019, 73 s. ISBN~978-80-88019-38-1.
|