SLUKOVÁ, Marcela, Halina MATĚJOVÁ, Kateřina VACULOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Petr MARTINEK, Petr SKŘIVAN a Evžen ŠÁRKA. Obiloviny v lidské výživě 2019. 1. vyd. Praha: Potravinářská komora, 2019, 73 s. ISBN 978-80-88019-38-1.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Obiloviny v lidské výživě 2019
Název anglicky Cereals in human nutrition
Autoři SLUKOVÁ, Marcela, Halina MATĚJOVÁ, Kateřina VACULOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Petr MARTINEK, Petr SKŘIVAN a Evžen ŠÁRKA.
Vydání 1. vyd. Praha, 73 s. 2019.
Nakladatel Potravinářská komora
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Přehledové a vzdělávací texty
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
ISBN 978-80-88019-38-1
Klíčová slova česky pěstování a šlechtění obilnin;chemický, výživový a zdravotní pohled; technologie a zpracování
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: MVDr. Halina Matějová, učo 2724. Změněno: 26. 2. 2020 18:45.
Anotace
V publikaci najdou zájemci velmi podrobný přehled nejdůležitějších pojmů v oblasti cereální technologie vytvořený odborníky.
VytisknoutZobrazeno: 6. 10. 2024 21:10