e 2019

Obiloviny v lidské výživě 2019

SLUKOVÁ, Marcela, Halina MATĚJOVÁ, Kateřina VACULOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Petr MARTINEK et. al.

Basic information

Original name

Obiloviny v lidské výživě 2019

Name (in English)

Cereals in human nutrition

Authors

SLUKOVÁ, Marcela, Halina MATĚJOVÁ, Kateřina VACULOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Petr MARTINEK, Petr SKŘIVAN and Evžen ŠÁRKA

Edition

1. vyd. Praha, 73 pp. 2019

Publisher

Potravinářská komora

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Přehledové a vzdělávací texty

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

ISBN

978-80-88019-38-1

Keywords (in Czech)

pěstování a šlechtění obilnin;chemický, výživový a zdravotní pohled; technologie a zpracování

Tags

Reviewed
Změněno: 26/2/2020 18:45, MVDr. Halina Matějová

Abstract

V originále

V publikaci najdou zájemci velmi podrobný přehled nejdůležitějších pojmů v oblasti cereální technologie vytvořený odborníky.