Detailed Information on Publication Record
2019
Obiloviny v lidské výživě 2019
SLUKOVÁ, Marcela, Halina MATĚJOVÁ, Kateřina VACULOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Petr MARTINEK et. al.Basic information
Original name
Obiloviny v lidské výživě 2019
Name (in English)
Cereals in human nutrition
Authors
SLUKOVÁ, Marcela, Halina MATĚJOVÁ, Kateřina VACULOVÁ, Oldřich FAMĚRA, Petr MARTINEK, Petr SKŘIVAN and Evžen ŠÁRKA
Edition
1. vyd. Praha, 73 pp. 2019
Publisher
Potravinářská komora
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Přehledové a vzdělávací texty
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
ISBN
978-80-88019-38-1
Keywords (in Czech)
pěstování a šlechtění obilnin;chemický, výživový a zdravotní pohled; technologie a zpracování
Tags
Reviewed
Změněno: 26/2/2020 18:45, MVDr. Halina Matějová
Abstract
V originále
V publikaci najdou zájemci velmi podrobný přehled nejdůležitějších pojmů v oblasti cereální technologie vytvořený odborníky.