Personální pokrytí nutriční péče v ČR a ve světě
KROBOT, Martin. Personální pokrytí nutriční péče v ČR a ve světě. In XXXVI. mezinárodní kongres SKVIMP. 2020. ISBN 978-80-7177-018-3. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Personální pokrytí nutriční péče v ČR a ve světě |
Název česky | Personální pokrytí nutriční péče v ČR a ve světě |
Název anglicky | Dietetic staffing in the Czech republic and worldwide |
Autoři | KROBOT, Martin. |
Vydání | XXXVI. mezinárodní kongres SKVIMP, 2020. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Konferenční abstrakt |
Obor | 30308 Nutrition, Dietetics |
Stát vydavatele | Česká republika |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | Lékařská fakulta |
ISBN | 978-80-7177-018-3 |
Klíčová slova česky | nutriční terapie;nutriční terapeut;personální pokrytí; |
Klíčová slova anglicky | dietetics;dietitian;staffing |
Změnil | Změnil: Mgr. Martin Krobot, učo 411099. Změněno: 12. 9. 2020 08:29. |
Anotace |
---|
Kvalita nutriční intervence nezávisí pouze na znalosti nejnovějších studií a dostatečné erudici personálu, ale také na odpovídajícím počtu pracovníků, kteří tyto intervence mají poskytovat. Přednáška se dotkne personálního pokrytí nutriční péče, způsobů jeho zjišťování a srovnávání a představí základní data o nutričních terapeutech vedená ÚZIS ČR. Tato data následně zasadí do kontextu světového srovnání a představí další směr plánovaného výzkumu v této oblasti. |
Anotace anglicky |
---|
The quality of nutrition intervention is not only dependent on knowing the recent literature and staff education, but also on adequate amount of staff providing these interventions. The lecture will focus on dietetic staffing, the methods of its assessment and the data provided by ÚZIS ČR. |
Návaznosti | |
---|---|
MUNI/A/1294/2019, interní kód MU | Název: Prohlubování znalostí v oblasti zdravotních rizik a benefitů výživy, prostředí a životního stylu |
Investor: Masarykova univerzita, Prohlubování znalostí v oblasti zdravotních rizik a benefitů výživy, prostředí a životního stylu, DO R. 2020_Kategorie A - Specifický výzkum - Studentské výzkumné projekty |
VytisknoutZobrazeno: 9. 8. 2024 23:26